Het verleden, heden en toekomst van het zaad

Nieuws

De champagnekurken mogen knallen! 

We hebben een naam en een logo voor onze Experience in het Weeshuis aan de Westerstraat in Enkhuizen.Het was niet eenvoudig een naam te vinden die recht doet aan onze wensen, een naam die gebruikt mag worden én waarvan de domeinnaam nog niet vastligt.Toch is het de commissie Marketing & Communicatie gelukt en heeft het bestuur zich unaniem uitgesproken voor de naam en het integrale logo.

Het accent ligt duidelijk en bewust op het woord grow.
Het blad is gebaseerd op een oog. Dit oog symboliseert één van de zintuigen die in de Experience geprikkeld wordt. De stam symboliseert de weg van de enorme uitdagingen waar de branche in de toekomst voor staat. De onlosmakelijk daarmee verbonden ondertitel geeft duidelijk weer wat wij als Experience wensen uit te beelden.

Wij zijn van mening dat de naam en het daaraan verbonden logo uiting geeft aan onze Mission Statement:
‘VANUIT EEN HISTORISCH PERSPECTIEF UITDRAGEN VAN HET BELANG VAN DE PLANTENVEREDELING OP VOEDING EN WELZIJN VAN DE WERELDBEVOLKING’.

Met als boodschap:
‘PLANTENVEREDELING LEVERT EEN SIGNIFICANTE BIJDRAGE AAN VOLDOENDE EN GEZOND VOEDSEL VAN DE JUISTE KWALITEIT OP DE JUISTE PLAATS TEGEN AANVAARDBARE PRIJZEN NU EN IN DE TOEKOMST’.

Wij vertrouwen erop, dat u als begunstigers en vrienden mee kunt gaan in onze keuze voor naam en logo.

Van nu af aan zullen we in alle publicitaire uitingen uitsluitend de nieuwe naam gebruiken en de woorden: museum, Saet & Cruyt en WSE in verband met Sowtogrow zoveel mogelijk vermijden.

In de nabije toekomst zullen we op diverse manieren de wereld laten weten dat er in Enkhuizen iets moois staat te gebeuren.

In ons enthousiasme over de naam en het logo hebben we naam van de bedenkster van de naam vergeten.
Dat spijt ons natuurlijk en dat willen we nu goedmaken. 
Astrid Boekema van ons buurrestaurant Onder de Wester, is de geestelijke moeder.
www.onderdewester.nl

 

  • Bejo-logo-FC-MWS.jpg
  • de_groot_en_slot.jpg
  • EnzaZaden.jpg
  • Hazera logo2.jpg
  • logo-HEE-v2-zwart-online75.jpg
  • incotec.jpg
  • zwaan.jpg
  • syngenta.jpg